invata engleza
Scrie verbul în orice formă și apasă "Conjugă":

Curs de limba engleză pentru începători

Românii în general se descurcă mai bine cu limba engleză față de restul est-europenilor. Totuși sunt încă multe persoane care nu au avut oportunitatea să învețe engleza la școală, iar apoi s-au resemnat cu gândul că e prea dificil să mai înveți o limbă străină ca adult. Mulți cred chiar că e imposibil pentru ei, sau că creierul nu mai poate acumula atâta informație nouă.

Nimic mai fals! Oricine poate învăța o limbă străină, tot ce este nevoie este hotărâre și consecvență. Important este să nu pornești cu așteptări nerealiste de genul "vreau să învăț engleza în 2 săptămâni". O limbă străină se acumulează în timp, prin expunere continuă. Este ceva ce creierul face automat, la fel cum copiii învață să vorbească fără să se forțeze.

Dacă nu poți să te muți direct în țara respectivă (Anglia, Statele Unite, Australia, etc), cel mai indicat este să te expui cât mai mult la limba engleză vorbită de vorbitori nativi.

Cursul Fluent.ro este special creat pentru români și înregistrat de vorbitori nativi din Anglia. Conține 80 de lecții bazate pe conversații uzuale menite să te pregătească să interacționezi în orice situație uzuală. Încearcă lecțiile demonstrative gratuit pentru a te convinge de calitatea înregistrărilor și a sfaturilor.

Cursul funcționează 100% online, deci îl poți urma de oriunde, de la orice calculator sau telefon contectate la internet. Spor la învățat!